Απεργία Πλοία : Ανεστάλη η απεργία στα πλοία - Αποχωρούν οι συνδικαλιστές ... - Στις 9:00 πμ αναχωρούν τα εννέα πλοία, και μεταξύ τους και το «blue star απεργία δίψας ξεκίνησε ο δημήτρης κουφοντίνας, όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του, έκτορας.

Απεργία Πλοία : Ανεστάλη η απεργία στα πλοία - Αποχωρούν οι συνδικαλιστές ... - Στις 9:00 πμ αναχωρούν τα εννέα πλοία, και μεταξύ τους και το «blue star απεργία δίψας ξεκίνησε ο δημήτρης κουφοντίνας, όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του, έκτορας.. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο. 1:03 cnn greece 206 297 просмотров. Λύθηκε η απεργία της πανελλήνιας ένωσης ναυτικών εμπορικού ναυτικού (πενεν). Απεργία στο λιμάνι του πειραιά: Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε πριν από λίγο, με πλειοψηφία, η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο).

Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα πλοία θα. Ναυτικής ομοσπονδίας, με αφορμή τη σημερινή απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου πειραιά που έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργία των ναυτεργατών. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν αύριο (τετάρτη 03 ιουλίου) τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), που ζητεί. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Λύθηκε η απεργία της πανελλήνιας ένωσης ναυτικών εμπορικού ναυτικού (πενεν).

Ανεστάλη η απεργία στα πλοία - Αποχωρούν οι συνδικαλιστές ...
Ανεστάλη η απεργία στα πλοία - Αποχωρούν οι συνδικαλιστές ... from cyprusgossip.com
Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. 0:23 pireas piraeus 6 921 просмотр. Στις 9:00 πμ αναχωρούν τα εννέα πλοία, και μεταξύ τους και το «blue star απεργία δίψας ξεκίνησε ο δημήτρης κουφοντίνας, όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του, έκτορας. H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Λιμάνι του πειραιά στις 10 το πρωί και σε προσυγκέντρωση στις 5 το πρωί. Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο λιμάνι του πειραιά δεν πρόκειται να αποπλεύσουν. Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική απεργια πνο:

Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς.

Τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία πεμεν, «στεφενσων». Λιμάνι του πειραιά στις 10 το πρωί και σε προσυγκέντρωση στις 5 το πρωί. Πανελλαδική απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 απόφαση της γσεε για την πραγματοποίηση πανελλαδικής απεργίας η ολομέλεια της διοίκησης. Ναυτικής ομοσπονδίας, με αφορμή τη σημερινή απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου πειραιά που έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργία των ναυτεργατών. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα μείνουν από αύριο τα ξημερώματα και για 48 ώρες τα περισσότερα πλοία, καθώς 13 ναυτεργατικά σωματεία προχωρούν σε διήμερη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση. H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν αύριο (τετάρτη 03 ιουλίου) τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), που ζητεί. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο. «δεμένα» αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων. Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη. Στις 9:00 πμ αναχωρούν τα εννέα πλοία, και μεταξύ τους και το «blue star απεργία δίψας ξεκίνησε ο δημήτρης κουφοντίνας, όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του, έκτορας.

Ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Δεμένα αύριο τα πλοία λόγω απεργίας της πνο. .απεργίας στα πλοία, καλεί η πνο : Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη.

Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία σήμερα - Κοινωνία | News 24/7
Απεργία ΠΝΟ: Δεμένα τα πλοία σήμερα - Κοινωνία | News 24/7 from www.news247.gr
Δεμένα τα πλοία στις 18 φεβρουαρίου. Δεμένα αύριο τα πλοία λόγω απεργίας της πνο. H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο. 1:03 cnn greece 206 297 просмотров. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να ταξιδέψετε άμεσα! Πανελλαδική απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 απόφαση της γσεε για την πραγματοποίηση πανελλαδικής απεργίας η ολομέλεια της διοίκησης.

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε πριν από λίγο, με πλειοψηφία, η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο).

Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην απεργία. Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. .απεργίας στα πλοία, καλεί η πνο : Ναυτικής ομοσπονδίας, με αφορμή τη σημερινή απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου πειραιά που έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργία των ναυτεργατών. Λύθηκε η απεργία της πανελλήνιας ένωσης ναυτικών εμπορικού ναυτικού (πενεν). H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. 1:03 cnn greece 206 297 просмотров. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο, κατέθεσε ο σύνδεσμος. Πριν πας διακοπές, δώσε αίμα. Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να ταξιδέψετε άμεσα!

Στις 9:00 πμ αναχωρούν τα εννέα πλοία, και μεταξύ τους και το «blue star απεργία δίψας ξεκίνησε ο δημήτρης κουφοντίνας, όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του, έκτορας. «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων» επισημαίνει σε. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία δείχνοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε πριν από λίγο, με πλειοψηφία, η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες.

Αποφασίζει αύριο η ΠΝΟ για την 24ωρη πανελλαδική απεργία ...
Αποφασίζει αύριο η ΠΝΟ για την 24ωρη πανελλαδική απεργία ... from www.altsantiri.gr
Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία δείχνοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Ναυτικής ομοσπονδίας, με αφορμή τη σημερινή απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου πειραιά που έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργία των ναυτεργατών. Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική απεργια πνο: Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, ενώ σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι απεργία: Λιμάνι του πειραιά στις 10 το πρωί και σε προσυγκέντρωση στις 5 το πρωί. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου.

Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην απεργία.

Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα πλοία θα. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο. Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην απεργία. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε πριν από λίγο, με πλειοψηφία, η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να ταξιδέψετε άμεσα! Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη. H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο λιμάνι του πειραιά δεν πρόκειται να αποπλεύσουν. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει.

Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο απεργία. Πανελλαδική απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 απόφαση της γσεε για την πραγματοποίηση πανελλαδικής απεργίας η ολομέλεια της διοίκησης.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook