Son Dakika Istanbulda Deprem / Son dakika istanbulda deprem oldu : İstanbul'da şiddetli deprem i̇stanbul'da şiddetli bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Istanbulda Deprem / Son dakika istanbulda deprem oldu : İstanbul'da şiddetli deprem i̇stanbul'da şiddetli bir deprem meydana geldi.. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. Gerçekleşen 14 nisan i̇stanbul depremi şehrin genelinde hissedildi. Afad, depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıkladı. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre; 23.20'deki 4.2'lik deprem de büyük korku yarattı.

İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. Öte yandan kandilli'den yapılan açıklamada, marmara'da 6 ile 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz. Marmara denizi'nde silivri açıklarında, kandilli'ye göre 4.3, afad'a göre ise 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. 200'ün (artçı) üzerinde deprem kaydettik.

Son dakika! İstanbul'da deprem mi oldu? - Yeni Akit
Son dakika! İstanbul'da deprem mi oldu? - Yeni Akit from cdn.yeniakit.com.tr
İzmir depreminde 11 kişiye mezar olan binada kalitesiz beton kullanılmış i̇zmir depreminde yan yatan binada kolon kesilmemiş. İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor. 23.20'deki 4.2'lik deprem de büyük korku yarattı. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. Afad, depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıkladı. Son dakika i̇stanbul deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Afad depremin büyüklüğünü 5,8 kandilli rasathanesi ise 5.7 olarak açıkladı. Dakika dakika son depremler için tıklayınız.

İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler.

İstanbul'da saat 14:00'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Kandilli internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12:33'de i̇stanbul'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'da hissedilen deprem gelecek depremlerin ayak sesleri. Haberine yapılan yorumlar (0 yorum). İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. İstanbul'da depremler tüm gün ve gece de devam etti. Vatandaşın büyük panik yaşadığı sarsıntı sonrası okullar boşaltıldı. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor. Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. Silivri'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi.

Marmara denizi'nde silivri açıklarında, kandilli'ye göre 4.3, afad'a göre ise 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 200'ün (artçı) üzerinde deprem kaydettik. Artçı depremler devam edecek mi? Gerçekleşen 14 nisan i̇stanbul depremi şehrin genelinde hissedildi. Kısa süre önce gelen son dakika bilgisine göre i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem oldu!

Son dakika deprem mi oldu? İstanbul'da deprem mi oldu, kaç ...
Son dakika deprem mi oldu? İstanbul'da deprem mi oldu, kaç ... from img3.aksam.com.tr
Marmara denizi'nde silivri açıklarında, kandilli'ye göre 4.3, afad'a göre ise 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi. Öte yandan kandilli'den yapılan açıklamada, marmara'da 6 ile 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz. 23.20'deki 4.2'lik deprem de büyük korku yarattı. İstanbul'da son dakika deprem haberleri hakkında internet araştırmaları güncel olarak yapılmaya devam ediyor. 10 saniye süren depremle ilgili kandilli rasathanesi ve afad'dan açıklamalar peş peşe geldi. İstanbul'da şiddetli deprem i̇stanbul'da şiddetli bir deprem meydana geldi.

200'ün (artçı) üzerinde deprem kaydettik.

Kandilli rasathanesi, depremin şiddetini 4.2, merkez üssü olarak da marmara denizini açıkladı. Depremin merkez üssü ve şiddeti için afad'dan açıklama geldi. İstanbul'da saat 14:00'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Son dakika i̇stanbul deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Haberine yapılan yorumlar (0 yorum). İstanbul'da yeni deprem olur mu? Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. 23.20'deki 4.2'lik deprem de büyük korku yarattı. Deprem bir çok ilçede hissedildi. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. .yapılan son dakika açıklamasına göre saat 23.20'de 3.9 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

İstanbul'da saat 14:00'da şiddetli bir deprem meydana geldi. 10 saniye süren depremle ilgili kandilli rasathanesi ve afad'dan açıklamalar peş peşe geldi. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre; Deprem trakya, iç ege, balıkesir, çanakkale ve i̇stanbul'da da hissedildi. İstanbul'da deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel i̇stanbul'da deprem haber sayfasında yer alıyor.

Son dakika: İstanbul'da 3,9 büyüklüğünde bir deprem!
Son dakika: İstanbul'da 3,9 büyüklüğünde bir deprem! from iaysr.tmgrup.com.tr
Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü ve şiddeti için afad'dan açıklama geldi. Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi. Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. Saat 13:59'da i̇stanbul'da 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vatandaşın büyük panik yaşadığı sarsıntı sonrası okullar boşaltıldı. İstanbul'da bir son dakika depremi daha yaşandı. Deprem bir çok ilçede hissedildi.

İstanbul'da şiddetli deprem i̇stanbul'da şiddetli bir deprem meydana geldi.

Dakika dakika son depremler için tıklayınız. İstanbul'da saat 14:00'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılırken, bir son dakika depremi de i̇stanbul'da meydana geldi. .yapılan son dakika açıklamasına göre saat 23.20'de 3.9 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler. 200'ün (artçı) üzerinde deprem kaydettik. Gerçekleşen 14 nisan i̇stanbul depremi şehrin genelinde hissedildi. İstanbul'da şiddetli deprem i̇stanbul'da şiddetli bir deprem meydana geldi. İstanbul'da son dakika deprem haberleri hakkında internet araştırmaları güncel olarak yapılmaya devam ediyor. İstanbul'da saat 14.00 sıralarında bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. İstanbul'da yeni deprem olur mu?

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook